Spiegelhart | Aanbod

persoonlijke ontwikkeling

Spiegelhart | Vrouwenhartweekend

Vrouwenhartweekend

Loop je al een tijdje rond met vragen waar je helderheid op wilt? Merk je dat je geleefd wordt door je omgeving en daardoor te weinig aan jezelf toekomt? Wil je meer verbinding ervaren in de relaties met de mensen om je heen?

Je wilt niet meer overleven, maar echt leven! Maak dan kennis met onze vrouwenhart retraite.

Spiegelhart | Adem je vrij

Adem je vrij

De adem is een belangrijk instrument om te komen tot persoonlijke groei en vitaliteit. Je kan adem inzetten om te ontspannen, echter je kan het ook inzetten om fysieke en emotionele blokkades bewust te maken en los te laten.

Spiegelhart | Relatiehartweekend

Verdiepingsweekend

Voel je dat je een verdieping wil in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling? Wellicht is dit verdiepingsweekend, waarin we werken met een plantmedicijn, wat voor jou.

Het plantmedicijn zorgt voor het bereiken van de diepere lagen van jouw gevoelsleven en onderbewustzijn. 

zakelijke ontwikkeling

Spiegelhart | Leiderschap

Leiderschap

Leiderschap gaat altijd over zelfleiderschap. Je kunt jezelf alleen leidinggeven en een ander inspireren hetzelfde te doen. Door verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven, jouw werk en te leven naar jouw innerlijk kompas. Door keuzes te maken om in je kracht te gaan staante vertrouwen op jezelf en effectiever te zijn, zorg je dat het weer stróómt. Spiegelhart ontwikkelt leiderschapsprogramma’s op maat voor alle niveaus binnen organisaties en overheden.

Teamontwikkeling

Is er binnen jouw team voldoende ruimte voor feedback en wordt er echt geluisterd naar elkaar? Ervaren teamleden veiligheid en ruimte om zich uit te spreken? Spreken jullie elkaar aan op ieders verantwoordelijkheden en gedrag of blijft het toch wat vrijblijvend? Wij begeleiden teams en leidinggevenden om thema’s bespreekbaar te maken. Daarbij gaan we emoties, frictie of conflict niet uit de weg. Het geeft juist veel informatie over wat er nodig is om stappen in te zetten. Zonder emotie geen verandering.

Spiegelhart | Coaching

Coaching

Weet jij waar je echt gelukkig van wordt? Sta jij altijd “aan” en vind je het moeilijk om echt te ontspannen? Herken je dat het je niet lukt om in beweging te komen? Merk je dat je moe en lusteloos bent terwijl je meer uit jouw leven en jouw werk wil halen? In onze coachsessies kijken we naar wat je anders zou willen doenAls jij je van jouw patronen bewust wordt en verantwoordelijkheid neemt, kun je andere keuzes gaan maken in je leven. We lossen niets voor je op en gaan je niet veranderen, dat kun je alleen zélf. We zijn een spiegel die liefdevol confronteert.