In deze blog vind je de ervaring van Aurora met plantmedicijn.

“Een vriendin vroeg mij het verdiepingsweekend in een woord te beschrijven.
Eigenlijk is het met geen pen te beschrijven, maar goed, het werd: wonderlijk. De reis was een wonderlijke achtbaan van emoties: blijdschap, dankbaarheid, vermaak, verbazing en verwondering wisselden elkaar af met verdriet, onmacht, hulpeloosheid en boosheid en nog veel meer emoties heb ik mogen ervaren en voelen. Ik werd enorm geconfronteerd met mijn eigen gedrag en dat heeft mij heel veel nieuwe inzichten gegeven. Ik heb het verschil mogen ervaren tussen je mee laten voeren en mee laten slepen. Ik kreeg een rebirthing ervaring en heb mijzelf opnieuw op deze aarde neergezet. Nu met de intentie om werkelijk te gaan LEVEN. Mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen. Het was ook heel fijn om te ervaren dat ik er zelf voor mijn innerlijk kind kon zijn, dat ik het kon dragen. Ook was het heel bijzonder om mijn eigen proces te beleven en tegelijkertijd de aanwezigheid van de groep zo sterk te voelen tijdens de reis. Het was in een woord: wonderlijk.

 

Een positieve ervaring als deze is alleen maar mogelijk met goede begeleiding. De setting voelde voor mij vanaf het allereerste moment warm en veilig. De begeleiding van Karen, Ingvild en Bas was kundig en zeer liefdevol. De deelronde de dag erna was essentieel voor de integratie en afronding en verliep heel zorgvuldig en liefdevol, evenals de voorbereiding de dag ervoor. Ik heb met verbazing en grote dankbaarheid hun werkwijze geobserveerd wanneer zij werkten met andere deelnemers. Grote dankbaarheid vooral vanuit het besef van dit mooie, belangrijke werk vanwege de levens veranderende transformaties die er plaatsvinden. Al met al was dit een ervaring om nooit te vergeten.

Aurora van den Berg
Docent yogatherapie & natuurlijk bevallen