Karen en Ingvild gaven aan begin van weekend aan, wij zijn levend lesmateriaal.
En als iets voor mij werkt, dan is het leren van mensen die het zelf doorleefd hebben of doorleven. Dat geeft, naast hun open en zachte energie waarin werkelijk alles welkom is, zo’n bedding van vertrouwen. Mijn leergierige ik was een blij ei met het nieuwe perspectief op het onbewuste (wat, laat ik lekker in het midden…zodat je nieuwsgierige ik zich van zijn beste kant kan laten zien 🙂 ) Ik heb mogen ervaren, wat een kracht erin zachtheid en werkelijke verbinding vanuit het hart schuilt. Heel bijzonder om onderdrukte oude emoties te mogen doorvoelen in alle veiligheid en zelfs mijn “ik wil het zelf doen” ikje, was dankbaar voor het oprechte liefdevolle welkom voor deze emotie vanuit de dames. Dat gevoel van welkom zal me altijd bij blijven! De sfeer in het weekend met de andere deelnemers was heel open, gemoedelijk en oprecht en daarmee heel fijn!! Niets werd onder het vloerkleed geschoven (eerlijk is soms pijnlijk….dus het vraagt wel om bereidheid om echt in spiegel te willen kijken die je voorgehouden krijgt) toch voelde het allemaal heel licht aan en was er voldoende ruimte voor integratie van alles in je eigen space. Dat alles op een geweldige locatie, met eten klaargemaakt recht vanuit het hart, maakt het voor mij het meest waardevolle cadeau wat ik mezelf heb gegeven en de meest bijzondere verjaardag tot nu toe 🙂
Bianca Moor