Spiegelhart | Relatiehartweekend

De mooiste reis die je kunt maken is de reis naar binnen.”

verdiepingsweekend

Voel je dat je een verdieping wil in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling? Herken je jezelf in één of meerdere onderstaande punten? Wellicht is dit verdiepingsweekend wat voor jou.

Z

Je zit veel in je hoofd en wil meer voelen.

Z

Je wil meer genieten van het leven.

Z

Je wil oude patronen en overtuigingen doorbreken.

Z

Je wil meer zingeving in je leven ervaren.

Z

Je hebt last van onzekerheid, angsten of depressie en wil leren hoe hiermee om te gaan.

 

 

Het plantmedicijn zorgt voor het bereiken van de diepere lagen van jouw gevoelsleven en onderbewustzijn, waarin veel belangrijke informatie is opgeslagen, waar je normaliter niet snel bij komt. Door gebruik kunnen die diepere lagen onderzocht worden en ontstaat de keuze om belemmerende blokkades of patronen te doorbreken.

De plant biedt je inzichten, zodat je bepaalde situaties in je leven vanuit een ander en hoger perspectief of bewustzijn gaat bekijken. Dat kan zorgen voor meer begrip en acceptatie van die situaties en gebeurtenissen. Het leert vergeven, accepteren van wat en hoe het is. Dat creëert een hoger bewustzijn, een bewustzijn waarin meer ruimte is voor overgave, acceptatie en liefde. De plant werkt proces versnellend. Vanwege het feit dat het diep contact maakt met je onderbewustzijn en de processen waarmee je bezig bent, leer je jezelf beter en beter kennen. Je leert steeds sneller schakelen tussen de aspecten in jezelf. Daardoor kun je het ook in het ‘gewone’ dagelijkse leven veel beter je eigen keuzes maken.

.

Wat houdt het weekend in?

Voorafgaand aan het weekend heb je een intakegesprek, waarin we kennismaken en je intenties en verlangens onderzoeken. Tevens bespreken we praktische zaken als medicijngebruik en je medische geschiedenis.

Het verdiepingsweekend vindt plaats in het midden van Nederland. We starten op vrijdagmiddag om 15.00 uur en eindigen op zondag rond 15.00 uur. Op vrijdag is aankomst, kennismaken en een sharing circle. Hier begint al het proces om je hart te openen voor het plantmedicijn en de anderen in de groep.

Op zaterdagochtend starten we met lichaamswerk en ademwerk. We beantwoorden eventuele vragen en aansluitend vindt de ceremonie plaats. Iedereen heeft zijn zijn of haar individuele reis, die elke keer anders is. Mensen voelen zich na gebruik vaak als herboren en bijzonder helder en scherp. Een innerlijke reis duurt gemiddeld 6-8 uur.

Op zondag deel je je ervaringen van je reis. Soms heb je nog vragen en zijn er onduidelijkheden. In de sharing circle duiden we je ervaring en zorgen we dat je jouw inzichten kan integreren in je dagelijks leven.

Verder wordt jouw proces ondersteund door ademwerk, meditaties, lichaamswerk en natuurlijk is er ruimte om te wandelen en met jezelf te zijn. We werken met kleine groepen, van maximaal 9 deelnemers.

“Self-love doesn’t come from fixing yourself;

it comes from falling in love with the parts of yourself

you have been trying to fix.”

– Hannah Blum – 

Door wie?

Het weekend wordt begeleid door Karen Frank & Ingvild Kil, beide jarenlange ervaring in en met het plantenmedicijn. Onze  achtergrond ligt in psychosynthese, voice dialogue, vitaliteit en ademwerk. Wij hebben beide een coachpraktijk, waarin we mensen begeleiden vanuit deze achtergrond. Voor meer over ons, zie – over ons -.   

Waar:

Locatie midden Nederland (Betuwe)

Wanneer:

Voor meer informatie, stuur een mail naar Karen@spiegelhart.nl of Ingvild@spiegelhart.nl 

Investering:

Particulier: 495 euro inclusief BTW
Zakelijk: 495, exclusief BTW
Tarieven zijn inclusief 2 overnachting, vegetarische maaltijden en thee.

Voel je een JA, neem dan contact op via onderstaande knop.

Bekijk hier ons ander aanbod:

Ervaringen deelnemers:

Het weekend was heel bijzonder. De begeleiding door Karen en Ingvild voelt heel veilig en liefdevol. Daardoor ging ik ook in volle overgave tijdens de ceremonie. Het heeft me zoveel inzichten gegeven. Ik vind het ook moeilijk om het weekend in woorden te vatten. Het is iets dat je mag ervaren, voelen, je in mag onderdompelen. Ik heb het als een groot cadeau voor mezelf ervaren. Het was een magisch weekend, in alle opzichten!

Carola Dominus

transformatiecoach bij Omarm

Een vriendin vroeg mij het weekend in een woord te beschrijven. Eigenlijk is het met geen pen te beschrijven, maar goed, het werd: wonderlijk. Het was een wonderlijke achtbaan van emoties: blijdschap, dankbaarheid, vermaak, verbazing en verwondering wisselden elkaar af met verdriet, onmacht, hulpeloosheid en boosheid en nog veel meer emoties heb ik mogen ervaren en voelen. Ik werd enorm geconfronteerd met mijn eigen gedrag en dat heeft mij heel veel nieuwe inzichten gegeven. Ik heb het verschil mogen ervaren tussen je mee laten voeren en mee laten slepen. Ik kreeg een rebirthing ervaring en heb mijzelf opnieuw op deze aarde neergezet. Nu met de intentie om werkelijk te gaan LEVEN. Mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen. Het was ook heel fijn om te ervaren dat ik er zelf voor mijn innerlijk kind kon zijn, dat ik het kon dragen. Ook was het heel bijzonder om mijn eigen proces te beleven en tegelijkertijd de aanwezigheid van de groep zo sterk te voelen tijdens de reis. Het was in een woord: wonderlijk.

Een positieve ervaring als deze is alleen maar mogelijk met goede begeleiding. De setting voelde voor mij vanaf het allereerste moment warm en veilig. De begeleiding van Karen, Ingvild en Bas was kundig en zeer liefdevol. De deelronde de dag erna was essentieel voor de integratie en afronding en verliep heel zorgvuldig en liefdevol, evenals de voorbereiding de dag ervoor. Ik heb met verbazing en grote dankbaarheid hun werkwijze geobserveerd wanneer zij werkten met andere deelnemers. Grote dankbaarheid vooral vanuit het besef van dit mooie, belangrijke werk vanwege de levensveranderende transformaties die er plaatsvinden. Al met al was dit een ervaring om nooit te vergeten.

Aurora van den Berg

Docent yogatherapie & natuurlijkbevallen.nu