Spiegelhart | Relatiehartweekend

De mooiste reis die je kunt maken is de reis naar binnen.”

verdiepingsweekend

Voel je dat je een verdieping wil in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling? Herken je jezelf in één of meerdere onderstaande punten? Wellicht is dit verdiepingsweekend, waarin we werken met het plantmedicijn Ayahuasca, wat voor jou.

Z

Je zit veel in je hoofd en wil meer voelen.

Z

Je wil meer genieten van het leven.

Z

Je wil oude patronen en overtuigingen doorbreken.

Z

Je wil meer zingeving in je leven ervaren.

Z

Je hebt last van onzekerheid, angsten of depressie en wil leren hoe hiermee om te gaan.

 

Ayahuasca zorgt voor het bereiken van de diepere lagen van jouw gevoelsleven en onderbewustzijn, waarin veel belangrijke informatie is opgeslagen, waar je normaliter niet snel bij komt. Door gebruik van Ayahuasca kunnen die diepere lagen onderzocht worden en ontstaat de keuze om belemmerende blokkades of patronen te doorbreken.

De plant biedt je inzichten, zodat je bepaalde situaties in je leven vanuit een ander en hoger perspectief of bewustzijn gaat bekijken. Dat kan zorgen voor meer begrip en acceptatie van die situaties en gebeurtenissen. Het leert vergeven, accepteren van wat en hoe het is. Dat creëert een hoger bewustzijn, een bewustzijn waarin meer ruimte is voor overgave, acceptatie en liefde. De plant werkt proces versnellend. Vanwege het feit dat het diep contact maakt met je onderbewustzijn en de processen waarmee je bezig bent, leer je jezelf beter en beter kennen. Je leert steeds sneller schakelen tussen de aspecten in jezelf. Daardoor kun je het ook in het ‘gewone’ dagelijkse leven veel beter je eigen keuzes maken.

.

Wat houdt het weekend in?

Voorafgaand aan het weekend heb je een intakegesprek, waarin we kennismaken en je intenties en verlangens onderzoeken. Tevens bespreken we praktische zaken als medicijngebruik en je medische geschiedenis.

Het verdiepingsweekend vindt plaats in het midden van Nederland. We starten op vrijdagmiddag om 16.00 uur en eindigen op zondag rond 15.00 uur. Op vrijdag is aankomst, kennismaken en een sharing circle. Hier begint al het proces om je hart te openen voor het plantmedicijn en de anderen in de groep.

Op zaterdagochtend starten we met lichaamswerk en ademwerk. We beantwoorden eventuele vragen en aansluitend vindt de ceremonie plaats. Iedereen heeft zijn zijn of haar individuele reis, die elke keer anders is. Behalve dat de plant mooie inzichten en gevoelens brengt, kan het ook diarree en misselijkheid veroorzaken. Dit wordt gezien als een diepe reiniging: loslaten en overgave. De plant reinigt, door de lichamelijke effecten, het lichaam en de geest. De werkzame stof is DMT, een lichaamseigen stof die wordt aangemaakt door onze pijnappelklier. Onze eigen pijnappelklier is door onze leefstijl vaak verkalkt, waardoor wij het contact met onszelf en een groter bewustzijn zijn kwijtgeraakt. Mensen voelen zich na gebruik vaak als herboren en bijzonder helder en scherp. Een innerlijke reis duurt gemiddeld 6-8 uur.

Op zondag deel je je ervaringen van je reis. Soms heb je nog vragen en zijn er onduidelijkheden. In de sharing circle duiden we je ervaring en zorgen we dat je jouw inzichten kan integreren in je dagelijks leven.

Verder wordt jouw proces ondersteund door ademwerk, meditaties, lichaamswerk en natuurlijk is er ruimte om te wandelen en met jezelf te zijn. We werken met kleine groepen, van maximaal 8 deelnemers.

“Self-love doesn’t come from fixing yourself;

it comes from falling in love with the parts of yourself

you have been trying to fix.”

– Hannah Blum – 

Door wie?

Het weekend wordt begeleidt door Karen Frank & Ingvild Kil. We hebben allebei jarenlange ervaring in begeleidingswerk en met het plantenmedicijn. Onze achtergrond ligt in psychosynthese, voice dialogue, vitaliteit en ademwerk. Voor meer over ons, zie Over Ingvild en Karen.   

Waar:

Locatie midden Nederland (Betuwe)

Wanneer:

11 – 13 februari 2022 (VOL, wachtlijst mogelijk)
8 – 10 april 2022 
17 – 19 juni 2022
23 – 25 september 2022
26, 27, 28, 29 oktober 2022 –> let op dit is een vierdaagse. Je drinkt op twee dagen.
25 – 27 november 2022
16 – 18 december 2022

Investering:

Tarief: 495 euro inclusief BTW
Tarieven zijn inclusief overnachting, vegetarische maaltijden en thee.

Voel je een JA, neem dan contact op via onderstaande knop.

Bekijk hier ons ander aanbod: