Spiegelhart | Vrouwenhartweekend

Vrouwenhartweekend

“Als iets voor mij werkt, dan is het leren van mensen die het zelf doorleefd hebben of doorleven. Dat geeft, naast hun open en zachte energie waarin werkelijk alles welkom is, zo’n bedding van vertrouwen. Voor mij het meest waardevolle cadeau wat ik mezelf heb gegeven en de meest bijzondere verjaardag tot nu toe.” – Bianca Moor
 

Loop je al een tijdje rond met vragen waar je helderheid op wilt? Merk je dat je geleefd wordt door je omgeving en daardoor te weinig aan jezelf toekomt? Wil je meer verbinding ervaren in de relaties met de mensen om je heen?

5

Meer tijd voor jezelf

5

Meer reflecteren en jezelf uitspreken

5

Meer jouw grenzen aangeven

Herkenbaar? We willen je dan ook graag uitnodigen om deel te nemen aan het Vrouwenhartweekend.
Gun jezelf dit weekend om met mildheid te kijken naar wie je werkelijk bent en wat jouw verlangens zijn.

5

Kun je het denken loslaten en werkelijk voelen wat er in jou leeft?

5

Wie ben je nou echt en mag je daar zichtbaar in zijn?

5

Durf je jezelf zo open te stellen dat je je hart gaat horen spreken?

Deze vragen gaan we onder meer aanraken en doen daarbij een beroep op jouw moed en verantwoordelijkheid. Moed om in alle eerlijkheid te durven reflecteren op voor jouw belangrijke thema’s en alles te omarmen wat je daarin tegenkomt. De antwoorden zijn immers alleen maar binnen in jezelf te vinden.  Als we onszelf de tijd gunnen om echt naar binnen te keren en te kijken wat er werkelijk in ons hart leeft.  We bieden tijdens dit weekend een bedding om met een lach en een traan deze vragen door te werken zodat je steeds meer bij jezelf thuiskomt.  

We maken hierbij gebruik van kennis en werkvormen uit de Psychosynthese en Voice Dialogue. Daarnaast is er adem-, lichaamswerk en meditatie om jouw proces te ondersteunen. Voel jij je geroepen om met ons (en max. 9 andere vrouwen) een weekend naar binnen te keren en antwoorden in jezelf te vinden?
Meld je aan via karen@spiegelhart.nl of Ingvild@spiegelhart.nl 

DOOR WIE:  

Karen Frank & Ingvild Kil, beiden trainer & coach met een achtergrond en ruime ervaring in psychosynthese,
voice dialogue, vitaliteit en transformational presence. Samen kijken we naar jouw vraag en proces om te zorgen dat je weer echt gaat leven en genieten.
 

5

Waar:

 De Oase, Geer 37 te Nieuwland

5

Wanneer

  • Voor 2024 wordt nog een weekend gepland. 

We starten op vrijdag om 15.00 uur (inloop vanaf 14.00 uur) en we eindigen op zondag om 16.30 uur.

5

Investering:

Particulier tarief: 525 euro, inclusief BTW
(ZZP-ers, exclusief BTW)
Zakelijk tarief (als je bedrijf betaalt) : 895 euro, exclusief BTW

Tarieven zijn inclusief overnachting, vegetarische maaltijden, koffie, thee en tussendoortjes. 

Meer informatie over het programma vind je hier. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Reviews

Karen en Ingvild gaven aan begin van weekend aan, wij zijn levend lesmateriaal.
En als iets voor mij werkt, dan is het leren van mensen die het zelf doorleefd hebben of doorleven. Dat geeft, naast hun open en zachte energie waarin werkelijk alles welkom is, zo’n bedding van vertrouwen.
                                                                                                                                                              
Bianca Moor

Deze 2 vrouwen hebben onlangs hun krachten en passie verbonden en een bedrijf opgericht: Spiegelhart.
En wat staan zij daar in hun kracht. Zij hebben voor mij en de andere deelneemsters zo’n veilige plek weten neer te zetten waar ik wel even kwetsbaar mezelf kon zijn.  
                                                                                                                                                          
Kim

Zonder verwachtingen of concrete vragen, maar wel heel nieuwsgierig, nam ik deel aan het Vrouwenweekend en kwam thuis met bergen inzichten, kennis en stof tot nadenken.                                                                                                                                                       
Marjolein

Luisteren naar je hart.  Wat fijn als je dat in een omgeving kunt doen waar er vertrouwen is en liefdevolle en deskundige begeleiding! Het was voor mij een heel waardevol en bijzonder weekend wat ik niet had willen missen! Nogmaals dank Karen en  Ingvild                                                                                                                                             
Danielle Verwayen

Ik vond het vrouwenhartweekend van Ingvild Kil en Karen Frank echt heel bijzonder. Het heeft me veel inzicht gegeven in ‘hoe ik dingen doe’ en door dat bewustzijn merk ik dat er dingen verschoven zijn. Ik raad dit iedere vrouw aan die worstelt met terugkerende thema’s in haar leven en een oplossing daarvoor zoekt. Wat de boodschap is van Karen en Ingvild, is dat het antwoord niet bij een ander ligt, maar bij jezelf. 
Heel dankbaar voor jullie steun in dit proces.

                                                                                                                                     

Charlotte Simons

Voor de 2e keer heb ik deelgenomen aan het vrouwenhart weekend. Wat een reis heb ik gemaakt!
Een mooie, fijne en warme plek.  2 zeer ervaren prachtige begeleidsters. Lekker eten. En een mooi programma maken dit weekend zeer waardevol voor mij. Na het 1e weekend heb ik ervaren dat de reis waar ik aan begon niet klaar is, en misschien ook wel nooit klaar is. 
Ik ben echt een laag dieper gegaan en er is veel aangeraakt waarvan ik er eigenlijk niet wist dat het er was. Zo mooi en bijzonder.
Dit weekend gaat echt een stap verder dan 1 op 1 coaching. Het contact met de andere vrouwen en de spiegels van hen zijn voor mij heel erg waardevol.

                                                                                                                                     

Kim

 
Het beste cadeau wat ik mezelf dit jaar heb gegeven! Een weekend ‘echt voelen’ in een veilige omgeving, onder begeleiding van deze twee kanjers! Het was allemaal nieuw voor mij, spannend maar zo ontzettend leerzaam.
Een aantal clichés (zoals ‘je krijgt wat je aankunt’) hebben een nieuwe betekenis gekregen.

Stel jezelf een vraag en je vindt het antwoord… nu, morgen of later. Zo waar! Ook de verhalen (spiegels) van anderen hebben mij enorm doen beseffen waar ik sta in mijn zoektocht naar wat ík graag wil en belangrijk vind.

Dank jullie wel lieve dames voor jullie verhalen, tranen, spiegels en warmte. Ik hoop dat nog vele dit met jullie mogen beleven! Ik kom zeker nog een keer terug.
 
Liefs 

                                                                                                                                     

Jorinde

Na het weekend heb ik even tijd nodig gehad om weer te landen, merkte dat er veel was aangeraakt en dat er meteen heel veel dingen anders liepen door mijn eigen veranderde houding en inzichten.
Prachtige weken heb ik achter de rug, met alle ups en downs veel dichter bij mezelf en mijn gevoel. Mijn hoofd is echt naar de achtergrond verdwenen en de basis is zo veel meer het voelen geworden.

Het weekend heb ik echt ervaren als een verrijking. Van tevoren enigszins gespannen en benieuwd, tijdens het weekend ebde de spanning weg en kon ik me steeds meer overgeven aan wat het weekend bracht. De beide vrouwen begeleiden je proces met zoveel openheid, warmte en compassie dat je echt de ruimte voelt om te doorvoelen. De setting is veilig, de sfeer open en er is vertrouwen. En dat alles op een prachtige plek in de natuur, met ook continu de ruimte om daar even helemaal je eigen moment te pakken voor rust en verstilling. Een aanrader als je wilt werken aan jezelf!

Janneke

deelnemer Vrouwenhartweekend

Twee weken geleden ging ik vrij onverwachts op retraite. Mijn vriendin/collega had zich opgegeven en ik besloot spontaan met haar mee te gaan.
En wat een groot kado was dit!
Niet alleen de prachtige bijzondere plek de Oase was een verademing om te zijn maar ook inhoudelijk was het programma letterlijk een verademing.
Tijdens de breathwork sessie op zaterdagmiddag ben ik heel diep een proces in gegaan en heb ik heel veel tranen gelaten. Bijzonder vond ik het om daarbij gesteund te worden niet alleen door Ingvild maar ook door de andere deelnemers. Het individuele proces en het groepsproces waren onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Wat mij het meest bij is gebleven is dat we als vrouw elkaar kunnen helpen, bedding geven, ondersteunen en daar heel veel kracht uit kunnen halen.
Het weekend heeft mij veel inzichten gegeven die nog steeds doorwerken.
In juni is er weer een Vrouwenhart weekend en ik kan het alleen maar aanraden
Aurora van den Berg

Docent yogatherapie & natuurlijkbevallen.nu

Ik vond het een zeer waardevolle weekend. Sommige dingen waren best spannend zoals het ademwerk, maar leverde wel veel op. Het voelt een beetje of ik herboren thuis kwam, gevoel dat ik bepaalde dingen heb achter gelaten. De verhalen van de andere vrouwen deden mij ook veel en door dit weekend heb ik geleverd dat dit veel over mij zelf zegt. Het is dus van toegevoegde waarde om dit met elkaar te delen. Ik had vooraf niet verwacht dat ik zoveel over mij zelf zou leren van de verhalen van andere.
De locaties vond ik erg prettig. Fijn om eigen douche en toilet te hebben, overige ruimte zoals de buitenruimte was fijn. Alleen de vliegen waren niet fijn. Ik vond het jammer dat je vanuit de locatie niet echt een lekker wandelingetje kon maken, dat zou voor mij wel een pluspunt zijn geweest. De catering was super! Ik zou dit weekend zeker aanrader aan andere als zij bezig zijn met “zichzelf”.
Sandra

Bekijk hier ons ander aanbod: