Spiegelhart | Coaching

“Wie ik ben, is mij genoeg”

Coaching in Den Haag en Amersfoort

Z

Sta jij altijd “aan” en vind je het moeilijk om echt te ontspannen?

Z

Voel jij je vaak leeg en zou je meer betekenis in je leven willen ervaren? 

Z

Wil je meer balans tussen werk en privé?

Z

Merk je dat je onzeker bent en wil je meer van jezelf houden? 

Z

Wil je leren hoe je beter met je emoties kan omgaan?

Door jezelf beter te leren kennen, ga je meer vrijheid ervaren. Soms kun je daar hulp bij gebruiken en heb je een spiegel nodig om je bewust te worden van jouw blinde vlekken. Jouw eigen waarheid zit verstopt onder vele lagen van conditioneringen, patronen en gedrag. Misschien denk je dat het bij je karakter hoort en jij dat daadwerkelijk bent.

“Zo ben ik nou eenmaal” 

In werkelijkheid ben je vergeten wie je nog meer bent.   

Thuiskomen bij jezelf

anonder an en   In onze coachsessies kijken we naar wat je wil veranderen, zodat jij echt jezelf kunt zijn. We vragen je om naar jezelf te kijken en open te staan, zodat je meer bewustzijn krijgt op wie je nog meer bent naast ouder, collega of partner. 

Als je je van jouw patronen bewust wordt en verantwoordelijkheid neemt, kun je andere keuzes gaan maken in je leven. Wij lossen niets voor je op en gaan je niet veranderen, dat kun je alleen zélf. Wij zijn een spiegel die liefdevol confronteert. Omarm wat er is, zodat het weer stróómt, je in je kracht gaat staan en weer gaat genieten van het leven. 

We maken hierbij onder andere gebruik van kennis en werkvormen uit de Psychosynthese, Voice Dialogue en Transactionele analyse. Daarnaast is er adem-, lichaamswerk en meditatie om jouw proces te ondersteunen. 

Onze coachsessies vinden plaats in de omgeving van Den Haag of Amersfoort. Op verzoek zijn andere locaties mogelijk.

Hebben we je geraakt? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken 

Reviews:

Via mijn werkgever kwam ik met Spiegelhart in contact. Als (beginnend) teamleider worstelde ik al enige tijd met de nodige onrust in mijn hoofd, en lukte het me niet goed om echt te ontspannen. Hoewel ik in het verleden via andere coaching trajecten al wat ervaring had opgedaan en tools aangereikt gekregen had om met werkdruk om te gaan, leek het me verstandig de boel weer wat op te frissen. Onder begeleiding van Karen werd ik mij bewust van de invloed van situaties uit het verleden die nu nog van grote invloed kunnen zijn op mijzelf, waarbij het verkennen van dominante subpersonen en hun invloed op mij een rode draad vormde. Voor mij heeft het coaching traject een positief effect gehad, en geleid tot het maken van meer bewuste en vaak ook andere keuzes. Dat bewustwordingsproces werd nog eens extra gestimuleerd door de veilige omgeving die tijdens die sessies gecreëerd werd. Het is nu aan mij om verantwoordelijkheid te blijven nemen en keuzes te maken.
Mirjam Tijsmans - Karen

Ingvild is een warme persoonlijkheid die je de diepte in laat gaan. Er zat vanaf moment één geen enkele terughoudendheid bij mij. Mijn hart opende zich en ik kon mijn verdriet hardop vertellen met alle bijbehorende emoties. Ingvild weet de juiste vragen te stellen en dit te verbinden met een stuk theoretische uitleg vanuit haar expertises. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Hyacinthe van Emst

Bekijk hier ons ander aanbod: