Afgelopen weekend was ik een van de deelnemers bij het Vrouwenhart weekend van Ingvild en Karen Ze vroegen me om een recensie te schrijven. Wat gebeurt er als je dat niet vanuit je hoofd schrijft maar vanuit je hart? Nou dit dus. Ik besef me dat ik me afvraag of dit het juiste medium is om te delen. Maar waarom niet. Het is een bericht recht vanuit het hart omdat ik iets wil delen over een bedrijf wat werkt recht vanuit het hart. En dat is zo mooi en juist zo kwetsbaar, want in het werkende leven wordt er zoveel vanuit het hoofd gedaan, en dan kom je volgens mij nooit bij de kern. een gemiste kans. Wanneer je kwetsbaar jezelf kunt zijn komt er zoveel moois en krachtig boven. Deze 2 vrouwen hebben onlangs hun krachten en passie verbonden en een bedrijf opgericht: Spiegelhart. En wat staan zij daar in hun kracht. Zij hebben voor mij en de andere deelneemsters zo’n veilige plek weten neer te zetten waar ik wel even kwetsbaar mezelf kon zijn. En dat is best wel spannend maar heeft me nu al zoveel gebracht. Ze houden die spiegel aan je voor, en gaat echt even met de billen bloot. Kortom een aanrader. Bel, boek en durf ook even kwetsbaar jezelf te zijn.
Kim Jense