Voor alles een eerste keer. Deze maand mijn (Karens) eerst keer dat geïnterviewd werd voor een podcast. De podcast: Uit liefde voor jezelf leven van Paula Smit. En wel over één van mijn grote liefdes, namelijk plantmedicijnen. Het is inmiddels 9 jaar geleden dat ik mijn eerste innerlijke reis maakte en zonder het toen te beseffen, zou ik er nog vele maken.
De naam van Paula’s podcast sluit voor mij 100% aan bij waar ook het proces met plantmedicijnen voor mij over gaat. In de kern gaat het alleen maar over zelfliefde. Alleen als je echt van jezelf houdt (van al jouw delen, ook van je schaduwkanten), kun je van anderen houden. Plantmedicijnen brengen je naar binnen, kunnen je weer laten verbinden met deze liefde of ze laten je zien, waar je nog niet van jezelf houdt en wat je daar nog voor zet. Maar ga vooral zelf luisteren. Ik deel in deze podcast over de werking van plantmedicijnen. Hoe ze je kunnen ondersteunen bij jouw innerlijke proces en ook delen Paula en ik over onze persoonlijke processen.
Paula en ik kenden elkaar alleen van LinkedIn, maar het voelde gelijk heel vertrouwd aan haar keukentafel. Ze stelde fijne vragen en ik voelde me erg uitgenodigd. Het werd een heel fijn gesprek.
De podcast beluister je hier.